Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Όμορφη γυναίκα σημαίνει γυμνασμένη γυναίκα!



Ίσως πολλές/πολλοί να θαυμάζετε ένα γυναικείο σώμα αδύνατο και, γενικώς, με λιγότερα κιλά σε σχέση με το ύψος! Κάτι που θυμίζει ισχνά και κάτωχρα μοντέλα – κρεμάστρες ρούχων- με αναλογίες μηρού που παραπέμπουν σε μεγέθη της παιδικής μου ηλικίας! Προσωπικά, το θεωρώ δύσκολο επίτευγμα μια και η ενδιαφερόμενη θα πρέπει να στερηθεί πολλά και να ταλαιπωρείται για να μένει τόσο αδύνατη! Και όλα αυτά γιατί???
Λιμοκτονώντας να ταιριάξει στα πρότυπα των δυτικών κοινωνιών που προβάλλουν τα media. Οι γυναίκες, έφτασαν στο σημείο να μετρούν την προσωπική τους αξία και να εκτιμούν τον εαυτό τους βασιζόμενοι στην εμφάνιση τους.
Αυτές οι εμμονές με την ομορφιά είναι, πλέον, πολύ επικίνδυνες και όλο και επιδεινώνονται!
Πολλές γυναίκες δε βλέπουν αποτελέσματα στην προσπάθεια τους να αδυνατίσουν και αυτό γιατί αποφεύγουν να κάνουν κάποιο είδος γυμναστικής!
Έτσι, οποιαδήποτε απόπειρα καταδικάζεται πριν καν αρχίσει. Σ’ αυτό, βέβαια, φταίει και το κίνητρο, που δεν είναι η επίτευξη υγείας, αλλά η προσέγγιση του βάρους-στόχου.
Το αιώνιο πρόβλημα των περιττών κιλών, οι ανεπιθύμητες αυξομειώσεις βάρους και η αντίσταση του οργανισμού στην απώλεια λίπους είναι πραγματικά σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες σε καθημερινή βάση.
Η λύση αυτών των προβλημάτων είναι η εξισορρόπηση των ορμονών στον οργανισμό. Και αυτό επιτυγχάνεται με την άσκηση και τη σωστή διατροφή. Και δεν εννοούμε με τη μορφή ενός αυστηρού καθημερινού προγράμματος που κουράζει και δημιουργεί ρουτίνα, αλλά τη δημιουργία ενός αθλητικού τρόπου ζωής, που συνδυάζει ποικίλες μορφές άσκησης, αποφυγή βλαπτικών συνηθειών για τον οργανισμό και μεράκι για προετοιμασία σωστού σπιτικού φαγητού!

Όμορφη γυναίκα είναι η υγιής και γυμνασμένη γυναίκα!

Για λεπτομέρειες παραπέμπουμε στους ειδικούς του FitnessMania!

http://www.fitnessmania.gr/index.php/diatrofi/item/omeleta-me?category_id=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου